YEREL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 18:43

BAŞKAN BAYDİLLİ AKPİYAR MAHALLESİNİ İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği alan gezilerine Akpiyar Mahallesi ile devam ederken, mahalledeki çalışmaları yerinde inceledi

BAŞKAN BAYDİLLİ AKPİYAR MAHALLESİNİ İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak ilçedeki mahallelerde teknik ekibiyle birlikte incelemeye devam ediyor. Güne sokak sokak gezerek başlayan Başkan Baydilli sorunları bizzat yerinde incelerken, vatandaş ve esnafla da sohbet edip taleplerini dinliyor.

Başkan Baydilli alan gezileri kapsamında Akpiyar Mahallesinde yapılan çalışmaları ve talepleri yerinde inceleyip bilgi alırken, çalışmaların hızlandırılması ve vatandaşların taleplerinin mümkün olduğunca yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimatını iletti.

2023 yılının son dilimine girilirken hizmetle dolu bir yıl geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Baydilli, bundan sonra da aynı şekilde vatandaşlara hizmet için sahada olacaklarını ifade etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli şunları söyledi:

“Sabah erken saatteki gezilerimizin temel nedeni hem ilçemizdeki sorunları yerinde görmek hem de çalışmaları hızlandırmaktır. Sabah alan gezilerimizde mahallelerimizi adım adım dolaşıyoruz, inceleme yapıyoruz ve karşılaştığımız vatandaşlarımızla sohbet ediip taleplerini dinliyoruz.

2023 yılının dörtte üçlük dilimini geride bırakırken bu zaman zarfına ilçemizde çok verimli bir hizmet dönemi geçirdik ve halen kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Akpiyar Mahallemizde de asfalt yol yenileme başta olmak üzere çeşitli hizmetler gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonrasında da bunu artırarak sürdüreceğiz ve ilçemizi her mahallesiyle kalkındıracağız.”

Başkan Baydilli sabah alan gezilerinin program dahilinde ekibiyle birlikte süreceğini sözlerine ekledi.

AdminAdmin