SİYASET
Giriş Tarihi : 24-02-2024 17:50

BAŞKAN BAYDİLLİ OTOGAR ESNAFI İLE BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ziyaret ederek vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için destek istedi

BAŞKAN BAYDİLLİ OTOGAR ESNAFI İLE BULUŞTU

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karaköprü’de yeniden AK Parti belediye başkanı adayı olarak gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Baydilli, Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ziyaret ederek otogar esnafıyla bir araya geldi. Başkan Baydilli’ye otogar ziyaretinde AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Kolsuzoğlu, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Otogar esnafına ilçede gerçekleştirdikleri proje ve hizmetlerden bahseden Başkan Baydilli esnafın talep ve önerilerini dinleyerek Karaköprü üzerine hasbihal etti. Karaköprü’de hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam etmesi için destek isteyen Başkan Baydilli, 31 Mart sonrası Karaköprü için yeni projelerle kalkınma ve gelişimin fazlasıyla hissedileceği bir döneme gireceklerini iletti.

Otogar ziyaretiyle ilgili konuşan Başkan Metin Baydilli, Karaköprü’de gerçek belediyeciliğin devam etmesi ve istikrarlı bir şekilde hizmetlere erişim için 31 Mart seçimlerinin önemli olduğuna değinerek, “Otogar esnafımızın yaptığımız hizmetlerin de bundan sonra yapacaklarımızın da bilincinde olduğunu gördük. Biz yine de onlara kendimizi, çalışmalarımızı anlattık ve kafalarındaki soru işaretlerini giderdik. Allah’ın izniyle seçimlerden güçlü bir şekilde çıkarak Karaköprü’nün gelişimini sürdüreceğiz.

Bizi güzel karşılayan, teveccühlerini ve desteklerini eksik etmeyen kıymetli otogar esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Onların duaları ve desteğiyle yeniden seçilip ilçemize hizmetimizi sürdüreceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Baydilli otogar ziyaretinde esnaf ve vatandaşların taleplerini tek tek dinleyerek not aldı ve sorunların giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.


 

AdminAdmin