SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 15:32

BAŞKAN BAYDİLLİ: VATANDAŞLARIMIZ KARAKÖPRÜ’DE İSTİKRARIN DEVAMINI İSTİYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ: VATANDAŞLARIMIZ KARAKÖPRÜ’DE İSTİKRARIN DEVAMINI İSTİYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında her akşam ev toplantılarında vatandaşlarla buluşurken, “Vatandaşlarımız katıldığımız her toplantıda Karaköprü’de hizmet istikrarının sürmesi için desteklerini iletiyor” dedi

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminde AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların kendisine teveccühü her geçen gün artıyor. Vatandaşlar Başkan Baydilli’yi ev toplantılarında ağırlayıp desteklerini iletirken, Başkan Baydilli de yeni dönemde ilçeye gerçekleştireceği projeleri ve hizmetleri anlatıyor. 

Her akşam çeşitli mahallelerde vatandaşların talebiyle düzenlenen ev ve apartman toplantılarına katılan Başkan Baydilli vatandaşların ilgisinden ve desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yeni dönemde bu desteğe layık bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. 

Başkan Baydilli seçime sayılı günler kala yoğun bir şekilde sahada çalıştıklarını ifade ederek, “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Her akşam ev toplantılarına katılıp samimi bir ortamda kardeşlerimizle sohbet gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimiz sağ olsunlar katıldığımız her toplantıda Karaköprü’de hizmetlerin istikrarlı bir şekilde sürmesi için bize desteklerini iletiyorlar.

Biz de bu desteğe ve teveccühe layık olmak için 31 Mart’ta zaferle ayrıldıktan sonra çok daha fazla çalışacağız, ilçemize hizmet ve projelerin en iyisini getireceğiz. Tüm vatandaşlarımıza destekleri, duaları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ev toplantılarında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyip not alırken, talepleri çözümü için ilgili birimlere iletiyor. 

AdminAdmin