YEREL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 14:01

BAŞKAN BAYDİLLİ VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ ŞİRE PAZARI ESNAFI İLE BULUŞTU

BAŞKAN BAYDİLLİ VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ ŞİRE PAZARI ESNAFI İLE BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Şireciler ve Fıstıkçılar Pazarı esnafını ziyaret ederek destek ve dua istedi

31 Mart seçimleri çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Şireciler ve Fıstıkçılar Pazarı esnafını ziyaret ettiler. Şireciler ve Fıstıkçılar Odası Başkanı Ahmet Aslan ve yönetimiyle bir araya gelen Milletvekili Cevheri ve Başkan Baydilli daha sonra Şire Pazarı esnafını tek tek ziyaret ederek selamladılar.

Başkan Baydilli esnafa Karaköprü’de gerçekleştirdikleri hizmetlerden bahsederken, yeni dönemde gerçekleştirecekleri projeleri anlatıp seçimde destek istedi. Tüm Şanlıurfa’da ve Karaköprü’de hizmet dolu bir döneme girileceğinin müjdesini veren Başkan Baydilli, yeni dönemde her kesime yönelik güzel hizmetlere imza atılacağını belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de esnafın ve çiftçilerin her sorununda yanında olduklarını ve çözümü için Ankara’da uğraştıklarını ifade ederek her seçimde desteklerini esirgemeyen Şire Pazarı esnafının bu seçimde de AK Parti adaylarının ve hizmetin yanında duracağına inandığını kaydetti.

Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri Şire Pazarı ziyaretinde esnafın talep ve sorunlarını da dinleyip gerekli notları aldılar.

AdminAdmin