YEREL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 16:05

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN ERBAKAN'IN KABRİNE ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, eski Başbakanlardan Millî Görüş lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrin 13. vefat yıldönümünde ziyarette bulunarak dua etti

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN ERBAKAN'IN KABRİNE ZİYARET

Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydilli bir dizi programlardan dolayı gittiği İstanbul’da, Millî Görüş Lideri merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ı vefatının 13. yılında kabri başında andı. 

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığında bulunan kabrini ziyaret eden Başkan Baydilli ruhuna Fatiha okuyup dua etti. 

Merhum Erbakan’ın Türkiye siyasetinde önemli bir isim ve aynı zamanla kıymetli bir bilim insanı olduğunu belirten Başkan Baydilli, vefatının 13. yılında kabrini ziyaret ederek kendisi için dua etmenin kısmet olduğunu dile getirdi. 

Başkan Baydilli, “Türk siyasetine yeni bir soluk getiren milli görüş hareketinin lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve birçok önemli devlet adamının hocası olan Erbakan hocamız şüphesiz ki İslam davasına ve vatana hizmet etmek için ömrünü adadı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 

Türkiye Cumhuriyeti siyasetinin çok önemli figürlerinden olan Millî Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 27 Şubat 2011 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında vefat etmişti.

AdminAdmin