YEREL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 16:27

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli eğitime her alanda desteğini sürdürürken, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için online ders çalışma portalı geliştirilerek öğrencilerin üniversite hayallerine katkı sunuluyor

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Karaköprü Belediyesi öğrenciler için yeni bir hizmeti hayata geçirerek gençlerin sınavlara hazırlanmasına katkı sunuyor. Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için geliştirilen, içerisinde 350 Bin soru ve her ay ödüllü deneme sınavının yapılacağı online ders çalışma portalı ile öğrencilere soru çözümü ve deneme sınavı imkânı sağlanıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Atakent Mahallesinde bulunan okuma evini ziyaret ederek buradaki öğrencilere online ders çalışma portalının aktivasyon kodlarını hediye edip yeni geliştirilen uygulama hakkında bilgi verdi. Başkan Baydilli, bugüne kadar öğrencileri eğitimine her zaman destek verdiklerini yeni dönemde de bu desteği artırarak sürdüreceklerini gençlere iletti.

Başkan Baydilli yeni geliştirdikleri ders çalışma portalı ve gençlerin eğitimine verilen desteklerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Karaköprü Belediyesi olarak geleceğin teminatı gençlerimize her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize online bir portal sistemi ile destek sağlayacağız. Bu portalın, öğrencilerimizin sınavda başarılarını artırmalarına ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacağına inanıyorum

Öğrencilerimize ücretsiz olarak sunacağımız portalda neler olacak?

Telefonlarımızdan ‘Karaköprü Belediyesi Eğitim’ uygulamasını indirerek size verdiğimiz aktivasyon kodlarıyla bu portala giriş yapabiliyorsunuz. İçerisindeki tüm dersler için güncel ve detaylı ders notları ve konu anlatımları, öğrencilerimizin konuları daha iyi anlamalarına yardımcı olacak. Farklı zorluk seviyelerinde testler ve denemeler, öğrencilerimizin bilgilerini pekiştirmelerine ve eksiklerini görmelerine imkân sağlayacak.

Ayrıca deneyimli öğretmenler tarafından hazırlanan video dersler, öğrencilerimizin konuları görsel ve işitsel olarak da öğrenmelerine yardımcı olacak. Öğrencilerimiz, portal üzerinden alanında uzman öğretmenlere soru sorabilecek ve anında cevap alabilecekler. Üniversiteye giriş sınavına hazırlanmanın zorluklarını aşmak için öğrencilerimize motivasyon ve rehberlik hizmeti sunulacak.

Bugüne kadar çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için her türlü desteği vermeye çalıştık ve inşallah yeni dönemde de gerek yeni okuma evlerimizle gerekse bu tür projelerle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Başkan Baydilli okuma evindeki gençlerle bir süre sohbet edip talep ve önerilerini dinlerken, gençlere uygulama aktivasyon kodunun yanında termos hediye etti.

 

AdminAdmin