YEREL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 19:52

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinde desteklerini isteyip taleplerini dinlerken, vatandaşlar da Başkan Baydilli’ye desteklerini ilettiler

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK

31 Mart mahalli idareler seçimi için AK Parti’de Karaköprü Belediye Başkanı adaylığına tekrar seçilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken, ilçedeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Esentepe Mahallesinde esnafı ziyaret eden Başkan Baydilli yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederken, 31 Mart seçimleri için destek ve dua istedi. Başkan Baydilli’ye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, Belediye Meclis Üyesi Adayı Faruk Bayuk ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Sadece seçim dönemlerinde değil gerek saha gezileri gerekse esnaf ziyaretleriyle her fırsatta sahada olduklarını ifade eden Başkan Baydilli, yeni dönemde de Karaköprü’yü hep birlikte kalkındıracaklarının altını çizdi.
Başkan Baydilli, “Karaköprü’de görev yaptığımız 8,5 senede her fırsatta esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların taleplerini, önerilerini dinlemeye dikkat ettik. Çünkü hepimiz Karaköprü’de yaşıyoruz ve bu ilçeyi kalkındırmanın yolu birlikte hareket etmekten geçiyor.
İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımızın ve esnafımızın vereceği destekle yeniden göreve geldikten sonra da esnafımızla bir araya gelecek, fikir alışverişi yapacağız. Esnafımıza bize gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destek için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüreceklerini söyleyen Başkan Baydilli seçime kadar sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak için durmadan çalışacaklarını sözlerine ekledi.

 

AdminAdmin