YEREL
Giriş Tarihi : 31-01-2023 18:07   Güncelleme : 31-01-2023 18:17

BAŞKAN BEYAZGÜL, 'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YÜZYILIN LİDERİDİR'

BAŞKAN BEYAZGÜL, 'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YÜZYILIN LİDERİDİR'

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Viranşehir temasları kapsamında ilk olarak AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yaklaşan genel seçimler öncesi çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, TBMM İdare Amiri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte ilçede temaslarda bulundu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “YAKLAŞAN SEÇİM MİLLETİN GELECEĞİNİN SEÇİMİDİR”

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaklaşan genel seçimlerin Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Başkan Beyazgül, “ Bir seçime gidiyoruz. Yaklaşan seçimle ilgili tek bir şey söyleyebilirim. Bu seçim yalnızca Cumhurbaşkanı’mızın seçimi değil Türkiye’nin seçimidir. Genel seçim milletin geleceğinin seçimidir. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan Yüzyıl’ın en önemli lideridir.” Sözlerine yer verdi.

Parti ziyaretinin ardından Başkan Beyazgül ve beraberindekiler daha sonra Viranşehir Kınalıtepe mahallesinde Muhtar İbrahim Batur tarafından düzenlenen buluşmaya katıldı. Burada vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Beyazgül buluşmaya katılanlarla yakından ilgilendi.

Şanlıurfa’nın her noktasında seviyle gönüllerde buluştuklarını kaydeden Başkan Beyazgül, “ Bir araya geldiğimiz her toplantıda ve buluşmada sevgide buluşuyoruz. Gönüllerde buluşuyoruz. Burada bir araya gelen her bir vatandaşımızla gönül selamıyla selamlaştık ve bir araya geldik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, “Biz bu ülkenin kardeşliğinin peşindeyiz. Biz bu ülkenin çocuklarının tırnağına taş değdirmemenin mücadelesi veriyoruz. Allah’ın izniyle bundan sonra da bu ülkeyi eski haline getiremeyecekler. Allah’ın izniyle Mayıs ayında yeni bir destanı yazacağız.” Dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise birlik ve beraberliğin, kardeşliğin fotoğrafının Viranşehir’den verildiğini ifade etti.

AdminAdmin