YEREL
Giriş Tarihi : 28-10-2023 17:02

BAŞKAN BEYAZGÜL, FİLİSTİN VE GAZZE’DE İNSANLIK ÖLÜYOR

Peygamberler şehri Şanlıurfa’da binlerce kişi İsrail’in Filistin ve Gazze de uyguladığı saldırıları protesto etmek, Gazze halkının yanında olduklarını beyan etmek amacıyla Balıklıgöl platosunda toplanarak İsrail’in zulmünü kınadı. Başkan Beyazgül de Filistin’e destek gösterisine katılarak İsrail’in Filistin ve Gazze’de insanlığı yok ettiğini kaydetti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, FİLİSTİN VE GAZZE’DE İNSANLIK ÖLÜYOR

İsrail’in Gazze’ye yönelik uyguladığı zulüm ve insanlık suçu Türkiye’nin dört bir yanında protestolar ve yürüyüşler düzenleniyor. Şanlıurfa’da da gösterilerin adresi Balıklıgöl platosu oldu.

Tarihi Balıklıgöl alanında toplanan kalabalık İsrail aleyhine sloganlar atarak hep bir ağızdan tekbirler getirdi. Gösteriye çok sayıda STK ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Filistin’de, Gazze’de sadece insanların değil insanlığın öldüğünü belirterek zalimlerin eninde sonunda yenileceğini kaydetti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ZALİMLERİN SONU HİÇ BEKLENMEDİK ANDA GELECEKTİR”

Başkan Beyazgül, “İsrail zalim bir topluluktur. Filistin’de, Gazze’de anneler ağlıyor, yaşlılar çaresiz, dünyadan beklentimiz şudur. Gelin bu zulmü durdurun. Onlar ise savaş gemilerini getiriyorlar. İngiltere e ABD gibi devletler, zulmü uygulayana kimse karışmayacak diyorlar. Aslında Filistin ve Gazze’de sadece insanlar ölmüyor. Orada insanlık ölüyor. Zalimler bir gün hiç beklemedikleri anda bir devrim ile devrileceklerdir. Zalimlerin sonu, onların zulümlerini en çok artırdıkları zamanda gelir. Hiç kimse silahına, gemisine, arkasındaki devletlere güvenmesin. Hepsinden büyük olan Allah var. Ben dünyanın her yerinde bu seslerin yükseleceğini ve bu zulmün biteceğini ümit ediyorum. Zalimler için cehennem hazır. İnşallah o zalimler bu dünyada da hak ettiklerini bulacaklardır.” Diye konuştu.

ÇİÇEK, “İSRAİL GAZZE’DE SOYKIRIM YAPIYOR”

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları adına basın açıklaması yapan Suphi Çiçek, ise Filistin halkına destek vermek amacıyla toplanan ve İsrail’e tepki göstermeye gelen herkese teşekkür ederek Siyonist İsrail’in Gazze’de çoluk çocuk demeden insanları katlettiğini ifade etti.

AdminAdmin