YEREL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 18:41

BAŞKAN BEYAZGÜL, GENÇLERE YÖNELİK DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

BAŞKAN BEYAZGÜL, GENÇLERE YÖNELİK DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genç sporculara desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde jimnastik dalında dereceye giren Şanlıurfalı sporcular ve Altın Ayaklar Futbol Okulu Seçmelerinde dereceye giren gençlerle bir araya gelen Başkan Beyazgül sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Türkiye’nin en genç nüfusa sahip şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” şiarıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu tesis sayısını her geçen daha da artırırken genç sporculara desteklerini de sürdürüyor.

Türkiye genelinde jimnastik dalında dereceye giren Şanlıurfalı sporcular ve Altın Ayaklar Futbol Okulu Seçmelerinde dereceye girerek başarı gösteren sporcularla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sporcuları tek tek tebrik ederek onları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Gençlere başarıya giden yolda önlerine çıkacak tüm engelleri azim ve kararlılıkla geride bırakabileceklerini hatırlatan Başkan Beyazgül Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere yönelik desteklerin artarak devam edeceğinin altını çizdi.

AdminAdmin