YEREL
Giriş Tarihi : 11-03-2024 21:19

BAŞKAN BEYAZGÜL, GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKAN BEYAZGÜL, GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle buluştu. İlim Yayma Cemiyetini de ziyaret eden Başkan Beyazgül, gençlere her zaman önem verdiklerini söyledi.
AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Zübeyde Demirkol Gençlik Merkezini ziyaret etti.
Zübeyde Demirkol Gençlik Merkezini ziyaret eden Başkan Beyazgül, buradaki kurslara katılan gençlerle bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Beyazgül, gençlerin talep ve önerilerini dinledi.
Başkan Beyazgül, Zübeyde Demirkol Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ile birlikte İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Cüneyt Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Beyazgül, cemiyetin çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Beyazgül, her zaman gençlerin yanlarında olduklarını söyledi.

 

AdminAdmin