YEREL
Giriş Tarihi : 25-10-2022 12:49

BAŞKAN BEYAZGÜL İLE VALİ AYHAN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti. Başkan Beyazgül ile Vali Ayhan engelli bireylerin sanat atölyelerine katılarak çalışmalarını yakından inceledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL İLE VALİ AYHAN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi sanat atölyelerinde engelli bireylere yönelik kurslar devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Başkan Ayhan ile Vali Ayhan’ın ziyaret ettiği Engelsiz Yaşam Merkezinde kursiyer öğrenciler protokol üyelerini mehter konseri ile karşıladı. Başkan Beyazgül ile Vali Ayhan engelli bireylerden oluşan mehter takımının konserini ilgi ile izledi.

Engelli bireylerin hazırladığı konserin ardından Başkan Beyazgül ile Vali Ayhan Süper ligde mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı ile bir araya geldi. Basketbolcularla yakından ilgilenen protokol üyeleri basketbol oynadı.

Merkezdeki kurs atölyelerini gezerek yakından inceleyen Başkan Beyazgül ile Vali Ayhan, merkezdeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Mesleki kurslar, sportif kurslar, kültürel ve sanatsal kurslar, kişisel gelişim kursları ve fizik tedavi birimlerini gezen Başkan Beyazgül ile Vali Ayhan, engelli bireylerle güzel vakit geçirdi.

 

AdminAdmin