YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 18:34

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 9 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Abide Kavşağında gerçekleştirilecek olan büyük buluşmaya tüm vatandaşları davet etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla 9 Mart Cumartesi günü saat 13:00’de Şanlıurfa’ya teşrif edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesinde kentte tüm hazırlıklar tamamlandı.
Halkın teveccühü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle Şanlıurfa’da AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı gösterilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük Şanlıurfa mitingi için tüm vatandaşları davet etti.
Başkan Beyazgül mesajında, “Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, 9 Mart Cumartesi saat 13:00’de Abide Kavşağında gerçekleşecek olan büyük buluşmaya tüm halkımız davetlidir.” Sözlerine yer verdi.

AdminAdmin