SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:39

BAŞKAN CANPOLAT, AK PARTİ’YE KATILAN VATANDAŞLARIN ROZETİNİ TAKTI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yaptığı mahalle gezilerinde, Gelecek Partisi’nden istifa ederek AK Parti'ye katılan vatandaşlara rozet taktı.

BAŞKAN CANPOLAT, AK PARTİ’YE KATILAN VATANDAŞLARIN ROZETİNİ TAKTI

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Taşlıca Mahallesine bağlı Polat Mezrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi gerçekleştirdiği mahalle gezileriyle talep ve önerileri dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, büyük teveccühle karşılaştı. Yerel seçimlerde AK Parti'ye destek vereceklerini belirten vatandaşlar, Gelecek Partisi’nden istifa ederek, AK Parti’ye geçti.

AK Parti’ye katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Mehmet Canpolat, “Taşlıca Mahallemize bağlı Polat Mezrasındayız. Polat Mezrasındaki değerli kardeşlerim bizleri çok güzel karşıladılar. Hem Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini hem de AK Parti’ye olan sadakatlerini tekrar yerinde kendilerinde teyit edip gördük. Bize, partimize, Cumhurbaşkanımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı ben şükranlarımı arz ediyorum. Her zaman için devletlerinin, milletlerinin ve elleriyle kurmuş oldukları AK Parti’nin yanında olduklarını tekrar bir kez daha ifade ettiler. Birkaç arkadaşımız vardı, onların da bugün yeni rozetlerini taktık. Buradaki haziruna çok teşekkür ediyorum. Haliliye için durmadan, yorulmadan hep birlikte el ele, birlik ve beraberlik içerisinde koşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Mehmet Canpolat, AK Parti'ye katılan vatandaşlara rozet taktı.

AdminAdmin