YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 13:13

BAŞKAN EKİNCİ CANLI HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN EKİNCİ CANLI HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları çerçevesinde Hayvan Pazarı esnafını ziyaret ederek, küçük ve büyükbaş hayvan üreticilerinin istek ve taleplerini dinledi.
Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz sahada olan Başkan Ekinci, Sabahın erken saatlerinde Şırnak Mahallesinde bulunan canlı hayvan pazarına giderek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Salih Ekinci, esnafların istek ve taleplerini dinledi.
Esnafa Belediyenin hizmetleri hakkında da bilgi veren Ekinci, İlçenin kalkınması, gelişmesi, büyümesi ve hizmetlerin devam için esnaf ve vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde dua ve destek istedi.
İlçenin can damarı olan Canlı hayvan pazarının bölge ekonomisine ciddi katkı sağladığını dile getiren Başkan Ekinci, bölgeden çok sayıda esnafın alışveriş için ilçeye geldiğini söyledi.
Yeni yapılan canlı hayvan pazarının tamamen esnafların istekleri doğrultusunda ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapıldığını belirten Başkan Ekinci, kompleksin esnafa ve vatandaşa rahat alışveriş yapmaları için nefes aldıracağını belirtti.
Ekinci, ilçenin kalkınması, gelişmesi ve daha yaşanabilir bir Viranşehir için Allah’ın izni ve vatandaşların desteğiyle hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydetti.
Esnaflar ise, AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı gösterilen Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerini iletip, seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Ekinci’nin Canlı hayvan pazarına yaptığı ziyarette, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Meclis üyesi adayları ve  Gençlik Kolları Başkanı Şehmus Aydoğan eşlik etti.

AdminAdmin