YEREL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 14:06

BAŞKAN EKİNCİ HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN KIRSAL MAHALLELERDE DESTEK İSTEDİ

Viranşehir Belediye Başkanı ve Adayı Salih Ekinci, Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN EKİNCİ HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN KIRSAL MAHALLELERDE DESTEK İSTEDİ

Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz sahada çalışmalar yürüten Başkan Salih Ekinci, Önce üç Peygamber türbesinin bulunduğu, Eyyüpnebi Mahallesini ardından Güleryüz ve Çamurlu Kırsal Mahallelerini ziyaret etti.
Başkan Ekinci, Eyyup Peygamber, Eyyup Peygamber'in hanımı Rahime Hatun ve Elyesa' Peygamber'in türbelerinin bulunduğu Eyyüpnebi,Güleryüz ve Çamurlu Kırsal Mahallelerine yaptığı ziyarette, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri eşlik etti.
Mahalle sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Ekinci, Vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.
Belediyenin son 5 yıl içerisinde ilçeye kazandırdıkları hizmetleri ve yeni dönemde yapacakları projeleri de anlatan Başkan Ekinci, Hizmetlerin devamı için vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için dua ve destek istedi.
Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ise, AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı olan Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerini iletip, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin