YEREL
Giriş Tarihi : 01-03-2024 11:19

BAŞKAN EKİNCİ KÜLTÜR MERKEZİNDE GENÇLERİ DİNLEDİ

Viranşehir Belediye Başkanı Adayı Salih Ekinci, öğrenci ve gençlerle bir araya geldi.

BAŞKAN EKİNCİ KÜLTÜR MERKEZİNDE GENÇLERİ DİNLEDİ

Başkan Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte, Kültür ve Sanat Merkezinde Lise ve üniversite öğrencileri ile üniversiteye hazırlanan gençlerle buluştu.
Öğrenciler ve gençlerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, 5 yıllık Belediye Başkanlığı sürecinde öncelikli enerjilerini eğitime, gençlere ve öğrencilere yönelik yaptıkları hizmetlere harcadıklarını söyledi.
Yaptıkları hizmetleri tek tek anlatan Ekinci, önümüzdeki dönemde öğrenci ve gençlere yönelik önemli projelerinin olduğunun altını çizdi.
Belediye bünyesindeki merkezlerde açılan ücretsiz kurslarla 560 Öğrenciyi 4 yıllık Fakültelere yerleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Ekinci, spor’da ise Türkiye ve uluslararası başarılara imza attıklarını belirtti.
Fazla konuşmak istemediğini ve sizleri dinlemeyen geldim diyen Başkan Ekinci, gençlerin sorun ve taleplerini dinledi, merak edilen soruları cevapladı.
Başkan Ekinci programın ardından yaptığı açıklamada; İlçe Başkanımız Ali Tekin birlikte Kültür Merkezimizde geleceğimizin teminatı pırıl pırıl gençlerimiz ile eğitim, istihdam, spor ve Viranşehir’imize dair projelerimiz hakkında konuştuk ve gayet keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Gençlerimizin muhteşem enerjisine şahit olduğumuz, en büyük motivasyon kaynağımız olan gençlerimize kıymetli fikirleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı
Etkinliğe katılan gençler ise, kendilerine sunulan imkânlardan ötürü Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ‘Gençlik Buluşması’ programı yaklaşık 2 saat sürdü. Program Başkan Ekinci’nin öğrencilerle çektiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Başkan Ekinci, programın ardından Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Kültür Merkezinde açılan kursları gezdi, kurs sorumlularından bilgi aldı.

AdminAdmin