YEREL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 15:56

BAŞKAN EKİNCİ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN EKİNCİ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmalarına gece gündüz devam eden Başkan Salih Ekinci, program kapsamında Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.
Başkan Salih Ekinci, Sanayi sitesi ziyaretinde ilk olarak Viranşehir İnşaatçılar, Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Bayrak’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Sanayi Sitesi ile ilgili sorun ve taleplerini dinledi.
Oda ziyaretinin ardından Sanayi sitesindeki işyerlerini tek tek gezen Başkan Ekinci, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temenni etti.
Esnaflardan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde dua ve destek isteyen Başkan Ekinci, esnafların yerel yönetimlerden beklentilerini de dinledi.
Esnaflarla çay içip sohbet eden Başkan Ekinci, ilçenin ekonomisine büyük katkı sunan Sanayi esnafının fikir ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
Viranşehir Sanayisinin güçlendirilmesi konusundaki kararlılığını vurgulayan Başkan Ekinci, “Yerel ekonominin güçlenmesi için birlik ve beraberlik içinde esnaflarımızın her zaman yanında olacağız. Viranşehir’in sanayi esnafı, ilçemizin ekonomik can damarlarından biridir. Onların başarısı, ilçemizin başarısı demektir. Bu nedenle esnaflarımızın talebini ve sorunlarını gidermek için buradayız. Sorunların çözümü konusundaki inancımızı ve kararlılığımızı paylaşarak, birlikte daha güçlü bir Viranşehir inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.
Sanayi esnafı ise, AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı gösterilen Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerini iletip, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin