SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2024 14:32

BAŞKAN EKİNCİ’DEN HANE ZİYARETLERİ

Seçim çalışmalarında dur durak bilmeyen Viranşehir Belediye Başkanı ve Adayı Salih Ekinci, hane ziyaretlerine devam ediyor.

BAŞKAN EKİNCİ’DEN HANE ZİYARETLERİ

‘Dokunmadığın Yürek Senin Değildir’ Şiarıyla vatandaşları hanelerinde ziyaret eden Başkan Ekinci, ilçede çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül ve girmedik yürek bırakmıyor.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden Viranşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Başkan Salih Ekinci, seçim çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.
Belediye işlerini aksatmadan seçim çalışmalarını da sürdüren Başkan Ekinci, ilçe genelinde kapı kapı, hane hane gezip vatandaşları ziyaret etmeye, gönüllere girmeye devam ediyor.
Özellikle geceleri ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ekinci, vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileyip, sorun ve taleplerini dinliyor.
Geçekleştirdiği hane ziyaretlerinde büyük bir teveccühle karşılanan Başkan Salih Ekinci, Hizmetlerin devamı için 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde vatandaşlardan hayır duası ve destek talebinde bulunuyor.
Vatandaşlardan destek ve hayır duası alan Başkan Ekinci, “Tevazu, samimiyet ve gayret düsturuyla çıktığımız bu yolda yüreklere dokunmaya devam edeceğiz. Destek ve dualarıyla gücümüze güç katan kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi. Vatandaşlar ise, ziyaretten ötürü Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

AdminAdmin