YEREL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 11:28

BAŞKAN EKİNCİ’DEN HASTANE ZİYARETİ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, Viranşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti. 

BAŞKAN EKİNCİ’DEN HASTANE ZİYARETİ

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Ekinci, bugün de Viranşehir Devlet Hastanesi ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.
İlk önce Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Muhammed Yılmaz’ı ziyaret eden Başkan Ekinci, hastanenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ekinci, Daha sonra Başhekim Muhammed Yılmaz ile birlikte polikliniklerde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Tedavi için hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarına da acil şifalar temennilerinde bulunan Başkan Ekinci, hastane personeliyle de selamlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi.
Viranşehir Belediyesi tarafından hasta yakınları için yapılan misafirhanede de incelemelerde bulunan Başkan Salih Ekinci, misafirhane ile ilgili Başhekim Yılmaz’dan bilgi aldı. 
Hastane ziyareti ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, “Bu tür ziyaretler bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Hem vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz, hem de hayır dualarını alıyoruz. Bizler, halkının derdini kendine dert edinmiş bir liderin temsilcileriyiz. Bizler, yaşlıların, hastaların ve kimsesizlerin yanındayız. Vatandaşlarımızın yanında olduğumuz her an, bizim için en kıymetli ve en değerli andır. Rabbim hastanede yatan tüm hastalarımıza acil şifalar, yakınlarına sabır ve kolaylık versin” dedi.
Hasta ve hasta yakınları ise, ziyaretten ötürü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

AdminAdmin