SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 21:25

BAŞKAN EKİNCİ’NİN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

BAŞKAN EKİNCİ’NİN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

AK Parti Adayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin seçim bürosu açılışı, TBMM Başkanvekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın katılımı ile gerçekleşti. 
Viranşehir’de AK Parti’nin Salih Ekinci seçim bürosu açılışı, çok sayıda kişinin katılımı ile coşkulu bir miting havasına büründü. Açılışa büyük ilgi gösteren vatandaşlar, açılışı miting meydanına çevirdi. 
Ellerinde AK Parti ve Türk bayraklarıyla seçim bürosunun önünde toplanan partililer, attıkları sloganlarla Başkan Ekinci’ye sevgi gösterisinde bulundu. 
Ceylanpınar Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışına, TBMM Başkanvekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MKYK Üyeleri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Kurt, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin’in selamlama konuşmasının vatandaşlara seslenen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi; “Biz 2019’da ilk sahaya çıktığımızda Millet diyordu ki burası birilerinin kalesi olmuş. Biz hiçbir zaman moralimizi bozmadık. Dedik ki biz o kaleyi yıkacağız ve Allahın izniyle Viranşehir’i Gerçek Belediyecilikle, AK belediyecilikle tanıştıracağız. Elhamdülillah sizlerin sayesinde bunu başardık. Yine sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta da güzel bir zaferle bunu bir kez daha taçlandıracağız. 2019 yılındaki gibi aynı azim, şevk ve enerjiyi bugün de görüyorum. Aynı ekibimizle Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinden sonra 1 Nisan’da tekrar Gerçek Belediyeciliği, Hizmet belediyeciliği ve Ak Belediyeciliği sizlerle beraber Viranşehir’de devam ettirip, hizmetlere devam edeceğiz.” 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ise, Viranşehir’in yeni yatırımlara yeniden evet demek için, 31 Mart’ta AK Parti diyeceğine yürekten inandığını söyledi.
Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Viranşehir’in gereken desteği verdiğini belirten Yazmacı, 31 Mart’ta sandıklardan daha farklı AK Parti çıkacağını kaydetti.
Yazmacı, “Hemşerilerimden Salih Başkan’a sahip çıkmalarını ve güzel bir oyla sandıkları patlatmaya davet ediyorum” dedi.
Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’de konuşmasında son 5 yılda Viranşehir’de yapılan çalışmaları anlattı, çalışmaya devam edeceğini söyledi. 
Viranşehir’de yapılması gereken hiçbir hizmeti geri çevirmediğini belirten Başkan Beyazgül, yeni dönemde de hep Viranşehir halkının yanında ve emrinde olacağını belirterek, Başkan Ekinci’ye ve AK kadrolara destek istedi.
Viranşehir'de partisine destek beklediklerini vurgulayan TBMM Başkanvekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ise şöyle konuştu; Viranşehir'den seçimlerde güçlü bir destek bekliyorum. Büyük bir kalabalık uzun süredir meydanda bizleri bekliyor, ayrılmıyor. Bu bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Ben bu mesajı aldım, 'Viranşehir tamamdır' diyorum. 'Yeniden AK Parti' demeye hazır ve kararlı olduğunuzu görüyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük Şanlıurfa mitingi için Cumartesi günü ilimize gelecektir, hepinizi bekliyoruz."
Yapılan konuşmaların ardından TBMM Başkanvekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve diğer katılımcılar tarafından Salih Ekinci’nin seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.
Seçim ofisi açılışının ardından Başkan Ekinci ile TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Ekinci, ilçede yapımı tamamlanan projeler ile yeni dönemde yapılacak olan çalışmaları anlattı.

AdminAdmin