YEREL
Giriş Tarihi : 30-04-2024 18:37

BAŞKAN GÜLPINAR BALIKLIGÖL VE HAŞİMİYE'DE

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Balıklıgöl platosunda yer alan esnafı ziyaret etti. Kenti gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerle kendi dillerinde sohbet eden Başkan Gülpınar, amaçlarının vatandaşlardan gelen parayı hakkıyla kullanmak ve korumak olduğunu söyledi.

BAŞKAN GÜLPINAR BALIKLIGÖL VE HAŞİMİYE'DE

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Balıklıgöl platosunda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Balıklıgöl Alan Yönetimiyle de bir araya gelen Başkan Gülpınar, ilgililerden alanla ilgili detaylı bilgi aldı.

Balıklıgöl platosunda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gülpınar, daha sonra tarihi hanların yer aldığı Haşimiye Meydanındaki esnafla buluştu. Esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Başkan Gülpınar, kenti gezmeye gelen yabancı misafirlerle kendi dillerinde sohbet etti. Peygamberler şehri Şanlıurfa’yı gezmeye gelen yabancı turistlere kenti tanıtarak tarih ve medeniyet şehri Şanlıurfa’da görülmesi gereken birçok özelliğin bulunduğunu da ifade etti.

Vatandaşların fotoğraf çekim talebine de kayıtsız kalmayan Başkan Gülpınar, evlenen bir çift ile hatıra fotoğrafı çektirerek mutluluklar diledi.

 

AdminAdmin