YEREL
Giriş Tarihi : 19-02-2024 11:19

Başkan Mehmet Kuş, Eyüpnebi Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Beş yıllık görev süresinde olduğu gibi seçim çalışmaları öncesinde de halkın arasında olmaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyüpnebi Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısında halkla kucaklaştı.

Başkan Mehmet Kuş, Eyüpnebi Mahallesi’nde Halkla Buluştu

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve meclis üyesi Yakup Kılınç öncülüğünde Eyüpnebi Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Mehmet Kuş, yerel seçimler için dua ve destek istedi. Başkan Kuş, “Bana göre, en büyük destek duadır. Dua ki, kılıçtan keskindir onu biliyoruz. Sizin gibi mübarek ağabeylerimizin, kardeşlerimizin, amcalarımızın dualarını bizler alırsak, Cumhurbaşkanımız alırsa, Allah’ın izniyle hiçbir kuvvetin onların sırtını yere getiremeyeceğine inanıyoruz. Bu sebeple hepinizden Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da toplantıya katılanlara teşekkür ederek, “Bismillah diyerek başlamışız. Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rabbim inşallah girdiğimiz yolda bizi mahçup etmesin. Güzel bir ülkede, sağ selamet yaşıyoruz. Rabbim inşallah hem bizleri, hem Reis-i Cumhur’umuzu hem de ülkemizi korusun. 31 Mart’ta da Mehmet Kuş başkanımızla beraber, Eyyübiye’nin güzelleşmesi için el birliğiyle sandıklara sahip çıkmamız lazım” dedi.

Büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda, mahalle sakinleri Başkan Kuş’la sohbet ederek talep ve düşüncelerini paylaştı. İlçe genelinde yapılacak hizmet ve yatırımları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın talepleri ve ihtiyaç önceliğine göre yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kuş, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

AdminAdmin