YEREL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:21

Başkan Mehmet Kuş’tan Açılışa Davet

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün katılımıyla gerçekleştirilecek AK Parti Eyyübiye Seçim İrtibat Ofisi’nin açılış törenine tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Başkan Mehmet Kuş’tan Açılışa Davet

Her akşam büyük bir coşkunun yaşandığı, ailelerin, aşiretlerin ve halkın her kesiminin AK Parti çatısı altında buluştuğu Akçakale yolu, 8. Noter yanındaki AK Parti Eyyübiye Seçim İrtibat Ofisi’nin açılış törenine tüm Şanlıurfalıları davet eden Başkan Kuş, “Her seçimde AK Parti’yi destekleyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve bizleri onurlandıran değerli Eyyübiyeliler, ilçemize yaptığımız yatırımları ve hizmeti görüyor, bu seçimde de birlik beraberlikten yana, Cumhur İttifakı’ndan yana oylarını kullanacaklarını beyan ediyorlar. Seçim ofisimizin açılış töreninde, ilçe merkezimizden ve kırsalından gelecek vatandaşlarımızla, bu kararlılığımızı bir kez daha ilan etmek istiyoruz. Yarın (6 Mart 2024 Çarşamba) saat 17.00’de Akçakale yolu üzerindeki ofisimizin açılış töreninde TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül de yer alarak, Eyyübiye için düşüncelerini dile getirecekler. Bu önemli günde Eyyübiyeli kardeşlerimizle buluşacak olmaktan onur duyuyor, tüm Eyyübiye ailesini ve Şanlıurfalı hemşehrilerimi açılış törenimize bekliyorum” diye konuştu.

AK Parti Eyyübiye Seçim İrtibat Ofisi açılış töreninde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilçeye yapılacak yeni projelerin müjdesini de vermesi bekleniyor.

AdminAdmin