YEREL
Giriş Tarihi : 22-11-2023 17:43

Batıkent TOKİ Tematik Parkı Tamamlanıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un Batıkent TOKİ Mahallesi sakinlerine sözünü verdiği Tematik Park Projesi, etaplar halinde ilerlemeye devam ediyor. Çok amaçlı salon, eğitim otağı, tenis kortu gibi eklentileri tamamlanan proje, yapısal peyzajının tamamlanmasıyla hizmete sunulacak.

Batıkent TOKİ Tematik Parkı Tamamlanıyor

Şanlıurfa’nın merkez ilçesi Eyyübiye’de, yeşil alan miktarını artırmak, halkın her kesiminin ihtiyaçlarına cevap verecek sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla Başkan Mehmet Kuş’un hayata geçirdiği projelerden biri olan Batıkent TOKİ Tematik Parkı’ndaki tenis kortu ve çok amaçlı salon daha önce hizmete tamamlanmıştı. İnşaat ve kurulum çalışmaları tamamlanan eğitim otaklarının tefrişatı için de ihale sürecini başlatan Başkan Kuş, yaklaşık iki ay sonra projedeki eğitim otaklarının da hizmete sunulacağını açıklamıştı.

Oldukça geniş yeşil alanlarına ilaveten Batıkent Mahallesi sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte, 16.000 metrekarelik alana inşa edilen Tematik Park içerisinde, gençlerin eğitimine destek olacak eğitim otakları, tenis kortu, botanik bahçesi, çocuk oyun alanları, piknik yerleri gibi ayrıntılar bulunuyor.

Eyyübiye Belediyesi daha önce bölgenin farklı alanlarında park projeleri hayata geçirmiş, aile otağı, basketbol, voleybol ve futbol sahalarını da hizmete sunmuştu.

AdminAdmin