YEREL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 16:18

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, Kurum Ziyaretleriyle Çalışanlarla Buluştu

Bozova’nın yerel yönetimine yeni bir soluk getiren AK Parti'nin Belediye Başkanı adayı ve mevcut Başkan Suphi AKSOY, seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, Kurum Ziyaretleriyle Çalışanlarla Buluştu

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yerel yönetimdeki hedeflerini ve vaatlerini halka aktarmak amacıyla, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çakmak ile beraber, çeşitli kamu kurumlarını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde çalışanlara 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yapılan çalışmaları anlatıp talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Aksoy, “Seçim öncesinde tempomuzu sürekli artırarak, gönüllere dokunup, kalpleri fethetmeye devam ediyoruz. İlçemizin geleceği için halkımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını çok önemsiyoruz. Bu nedenle, seçim sürecinde her fırsatta vatandaşlarımızla buluşarak onların taleplerini dinleyeceğiz ve anında çözüme kavuşturacağız. Gittiğimiz her yerde bizleri muhabbetle karşılayan herkese teşekkür ediyorum. Bize olan güveninizin hakkını vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Yerel yönetimde şeffaf, katılımcı ve adil bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Suphi AKSOY, "Halkımızın desteğiyle şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirdik, getireceğiz. İlçemizin birçok eksiğini tamamladık. Vatandaşlarımız ile beraber daha gidecek çok yolumuz var, daha yapacak çok işimiz var." şeklinde konuştu.
Seçim çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren yoğun bir tempoda sahada olan Belediye Başkanı Suphi AKSOY 'un, ilerleyen günlerde şehrin farklı bölgelerindeki vatandaşlarla buluşmaya devam etmesi bekleniyor.

AdminAdmin