SPOR
Giriş Tarihi : 29-10-2023 10:50

Bozova Belediyespor’da Hedef 3 Puan

Bölgesel Amatör ligi 8’ci grupta mücadele veren Bozova Belediyespor kendi evinde konuk edeceği Kilisspor maçına 3 puan parolası ile çıkmaya hazırlanıyor.

Bozova Belediyespor’da Hedef 3 Puan

Bozova Belediyespor kendi evinde Kilisspor ile yapacağı maç hazırlıklarını bugün yaptığı son çalışmalarla Pazar günü oynayacağı maç saatini bekleyecek. Bozova Belediye spor grupta oynadığı 2 maçta 1 galibiyet bir mağlubiyetle ligde 4 puanla 7. sırada yer alıyor. Kendi evinde kendi taraftarı önünde çıkacağı Kilisspor maç sonunda 3 puanı alarak üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.
Kilisspor maçı ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Kulüp başkanı İmam Çeviker, ligde geride bıraktığımız iki maçta takım olarak iyi oynamamıza rağmen ilk maçımızda Kahramanmaraş Karaziyaretspor karşısında 3 puan alırken, ligin ikinci maçında yine Kahramanmaraş temsilcisi Kurtuluşspor deplasmanında sahadan mağlup olan taraf olduk. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Kilisspor karşısına 3 puan parolası ile sahaya çıkarak 90 dakika sonunda gülen taraf olarak sahadan ayrılmayı hedefliyoruz. Takım olarak Kilisspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Bugün ve yarın yapacağımız son hazırlıklarımızla birlikte Pazar günü saat 14:00’te kendi evimizde yapacağımız maç saatini bekleyeceğiz. Kendi evimizde konuk edeceğimiz Kilisspor maçına her zaman bizleri yalnız bırakmayarak destek veren tüm taraftarlarımızı da bu maça davet ediyorum’ dedi.

AdminAdmin