SPOR
Giriş Tarihi : 16-12-2023 12:50   Güncelleme : 17-12-2023 13:14

BUCAK DESTEK VERDİ! GENÇLER AVRUPA KUPASINDA DERECEYE GİRDİ

BUCAK DESTEK VERDİ! GENÇLER AVRUPA KUPASINDA DERECEYE GİRDİ

Gençlerin spora yönelmesine önemli katkıları bulan Fatih Mehmet Bucak, gençleri yine yanlız bırakmadı.

THE FIGHT CLUP Siverek Grubu sporcularının Antalya’daki müsabakalarda yol ücretleri, konaklama dahil bütün masraflarını karşılayan Fatih Mehmet Bucak, gençlere verdiği mesajda “Dışarıda delikanlı bir bahar, sevmişim sizi Allah'ına kadar. ”ifadelerini kullandı.

THE FIGHT CLUP Siverek Grubu sporcuları Fatih abilerinin kendilerine verdiği desteği müsabakalarda dereceler alarak taçlandırdı. 
7-14 Aralık tarihleri arasında 25 ülkeden sporcuların katıldığı IFMA uluslararası Antalya Avrupa kupasına Fatih Bucak’ın “Kardeşlerim” dediği THE FIGNT CLUP Siverek Grubu damgasını vurdu.

Müsabakalarda, THE FIGHT CLUP Siverek Grubu’nun 11 sporcusundan 8’i 25 ülkenin katıldığı şampiyonada dereceye girdi.

IFMA uluslararası Antalya Avrupa Kupasında 8 sporcuyla büyük bir başarı elde eden THE FIGNT CLUP Siverek Grubu yaptığı açıklamada “Bu yolda bize en büyük desteği veren Fatih Bucak başkanımız her daim sporun ve sporcunun yanında olduğu için teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Aynı zamanda memleketi Siverek ilçesinden Belediye Başkan Adayı olan İş İnsanı Fatih Bucak " Yıllardır olduğu gibi bugünde gençlerimizin yanındayız , sporcularımızın yanındayız.Her türlü desteğe hazırız" dedi.

Yaklaşan yerel secimler dolayısıyla da her seçim döneminde adaylığını doğdugu topraklara hizmet etmek amacıyla Belediye Başkan Adayı oldugunu vurgulayan Bucak " Hemşerilerim bu kadim ve kutlu göreve bana verirlerse eğer  Belediye baskanlığimız doneminde ilçemize sportif tesisler inşaa edeceğiz tüm sportif faaliyetlerde gençlerimizi destekleyecegiz" dedi.

Öte yandan sporcular ve Siverekli vatandaşlar bir kez daha kendilerini yalnız bırakmayan Siverek Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Fatih Bucak'a teşekkür ettiler.

AdminAdmin