Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
YEREL

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEFORME OLAN YOLLARDA ASFALT ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEFORME OLAN YOLLARDA ASFALT ÇALIŞMASI
Paylaş:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Karaköprü İlçesi Batıkent Mahallesi Balıkayağı Bulvarında çevresel faktörler nedeniyle deforme olan yolları sıcak asfaltla buluşturdu.

Vatandaşların daha rahat ve konforlu ulaşımdan faydalanmaları adına çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde çevresel faktörler ve altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolları sıcak asfaltla buluşturuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Karaköprü İlçesi Batıkent Mahallesi Balıkayağı Bulvarı Asfalt Bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Deforme olan asfalt belediyeye ait makinelerle sökülerek yerine sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Bakım onarım çalışmalarını da aralıksız sürdüren ekipler çalışmalar kapsamında yolların kalitesini artırmaya devam ediyor.

 

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.