SPOR
Giriş Tarihi : 25-01-2024 20:07

Çadırçı Süper Kupa Finalinin Şanlıurfa'da Oynanması için Başvuru Yapacağız

Çadırçı Süper Kupa Finalinin Şanlıurfa'da Oynanması için Başvuru Yapacağız

1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği'nin Yönetim Kurulu Toplantısı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trendyol 1. Lig kulüp başkanları ve temsilcilerinin katılımıyla Riva'da düzenlendi.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya ile Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Aztopal'ın da yer aldığı görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının sonunda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği Başkanı Murat Özkaya'ya A Millî Takım forması takdim ederken; Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı da Başkan Büyükekşi'ye Şanlıurfaspor forması ve Göbeklitepe tablosu hediye etti.

Şanlıurfaspor Kulübü, İkinci Başkan Mustafa Çadırçı  Toplantıda, Süper Kupa finalinin Şanlıurfa'da oynanması teklifi sundu.

Çadırçı'nın yaptığı açıklamada, Süper Kupa finalinin Şanlıurfa'da oynanması için teklifimizi sunduk. Süper kupanın İlimizde oynanması için resmi yazı yazılarak ortak paydaşlarımız Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfaspor Kulübü olarak başvuruyu yapacağız dedi. 

AdminAdmin