SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2023 11:10   Güncelleme : 20-03-2023 11:16

CEM KARAKEÇİLİ İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI

CEM KARAKEÇİLİ İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI

Türkiye 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimlerine odaklandı.  Siyasi partilerde ise liste telaşı başladı. Millet İttifakı’nın ikinci büyük partisi İYİ Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor.

İYİ Parti STK İlişkileri Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili Genel Seçiminde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu.

İYİ Parti’den Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatını yapan Cem Karakeçili şunları söyledi:

“2023 Genel Seçimleri için milletvekili adaylık başvuru evraklarımızı İYİ Parti Genel Merkezi’nde başvurumuzu teslim ederek tamamladık. Hayırlısıyla milletvekili seçimleri için Şanlıurfa’dan aday adaylığı başvurumuzu yaptık her daim Atatürk’ün izindeyiz, çizdiği yolu Genel başkanımız Sn.Meral Akşener ile yürüyeceğiz, Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin yarınları için büyük önem taşıyor. Uzun ve meşakkatli bir sürecin ardından çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri milletimizin teveccühüne nail olmayı nasip etsin"

Göbeklitepe Ajans 

AdminAdmin