YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 11:16

Cengiz Bakır 8 Mart Kadınlar Gününü Kutladı.

Cengiz Bakır 8 Mart Kadınlar Gününü Kutladı.

Ak Parti Akçakale Belediye Meclis Üyesi adayı ve aynı zamanda Öncel-Der başkanı M. Cengiz Bakır, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Akçakale Belediye meclis üyesi adayı ve aynı zamanda Öncel-Der Başkanı M.Cengiz Bakır yayınladığı mesajda şunları kaydetti;
"Saygıdeğer kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Bu özel günün anlamı, kadınların emeklerinin, katkılarının ve haklarının önemsenmesidir. Kadınlar, toplumlarımızın vazgeçilmez bir parçasıdır ve her alanda olduğu gibi ekonomide, politikada, sağlıkta ve eğitimde katkıları büyüktür.

Bu günün anlamı, kadınların eşit haklar ve fırsatlar elde etmelerine olanak tanımasıdır. Kadınların seslerinin duyulması ve yer alması, toplumlarımızın gelişmesi için önemlidir. Bu gün, tüm kadınların özgürlüklerini ve haklarını kutlamak için bir fırsattır.

Bu özel günü kutluyoruz, kadınların hayatlarının her alanında başarılar elde etmelerine ve özgürce hayatlarını yaşamalarına dair kararlılığımızı yeniden vurguluyoruz. Kadınların, eşit haklar, eşit fırsatlar ve eşit saygıyı hak ettiklerine inanıyoruz. Bu gün, kadınların yaptıkları büyük işleri kutlamak ve onlara teşekkür etmek için bir fırsattır.

Kadınların seslerini duyurmalarına, katkılarının önemsenmesine ve eşit haklar elde etmelerine olanak tanıyacak her türlü çabayı sürdüreceğiz. Kadınların hayatlarının her alanında özgürce ve eşit şartlarda yer almalarını arzu ediyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, kadınların hayatlarının her alanında başarılar elde etmelerine ve özgürce hayatlarını yaşamalarına dair kararlılığımızı yeniden vurguluyoruz.

AdminAdmin