SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2024 03:13

Ceylanpınar’lı Ailelerden Başkan Adayı Atilla’ya Destek

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla’ya, seçim sürecinde güçlü desteklerle yoluna devam ediyor.

Ceylanpınar’lı Ailelerden Başkan Adayı Atilla’ya Destek

31 Mart yerel seçimlerine 5 gün kala AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Seyithan Atilla’ya, Ceylanpınar'lı ailelerden destek almayı sürdürüyor. Atilla, ilçede önde gelen aileleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Muratlı kırsal mahallesi Zengin ailesi ve Demir ailesinden Hacı Mahmut Demir ve Haci Halil Demir Ak parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla’ya tam destek verdiler.

AK Aday Atilla yaptığı açıklamada, Güçlü desteklerini esirgemeyen Zengin ve Demir aileleri ve akrabalarına yürekten teşekkür ediyorum. Biz Kürt'üyle, Arap'ıyla, Türk'üyle, Özbeğiyle biriz, beraberiz. Hep birlikte güçlü bir Ceylanpınar’ız. İlçemizde yaşayan her dilden, her renkten 92 bin vatandaşımızın tamamına sevdalıyız, milletimize sevdalıyız, bizim aşkımız var bu vatana, aşkımız var bizim Ceylanpınar'a onun için yürüyoruz, onun için koşuyoruz. Çünkü biz, gücümüzü ve enerjimizi; dürüstlüğün, yiğitliğin, mertliğin diyarı Ceylanpınar'ımızın güzel insanlarından alıyoruz. 31 Mart'a doğru, sağlam adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz net, inancımız tam. Hep birlikte yeni bir tarih, yeni bir destan yazacağız. Birlikte kazanacağız, Ceylanpınar kazanacak. Aş bekleyen, iş bekleyen gençlerimiz kazanacak. 92 bin vatandaşımız Ceylanpınar'ımız kazanacak, dedi. 

AdminAdmin