Göbeklitepe Ajans
HV
22 HAZİRAN Pazar 18:33

CHP Haliliye İlçe Başkanlığı’na Av. Mehmet Can Kılıç Atandı

CHP Haliliye İlçe Başkanlığı'na, partinin köklü isimlerinden Av. Mehmet Can Kılıç atandı. Devir teslim töreninde konuşan İl Başkanı Ferhat Karadağ, “Hep birlikte güçlenerek mücadele edeceğiz” dedi. Yeni Başkan Kılıç ise, adalet ve demokrasi vurgusu yaparak, “Toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağız” mesajı verdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-05-2025 15:45   Güncelleme : 29-05-2025 16:46
CHP Haliliye İlçe Başkanlığı’na Av. Mehmet Can Kılıç Atandı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haliliye İlçe Başkanlığı’na, CHP’nin köklü ailelerinden olan Kılıç ailesinin bir ferdi, Av. Mehmet Can Kılıç atandı. Devir teslim töreni CHP Haliliye İlçe Başkanlığı binasında coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

Törene CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ’ın yanı sıra, il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Karadağ: “Güçlenerek mücadele edeceğiz”
Devir teslim töreninde konuşan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, sürecin ayrıntılarına değinerek şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli basın mensupları, kıymetli misafirler, ilçe başkanlarımız ve partililerimiz, Haliliye İlçe Başkanlığımızın devir teslim törenine hepiniz hoş geldiniz.

09.04.2025 tarihinde ilçe yönetimimizin 4/3’ünün istifası nedeniyle mevcut yönetim düşmüştür. Bu süreçte istifa etmeyen ilçe yöneticilerimiz faaliyetleri yürütmeye devam etmiştir.

Sağlık sebeplerinden dolayı görevinden ayrılan önceki dönem ilçe başkanımız Mehtap Rastgeldi’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in takdiri, Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ensar Aytekin’in önerisi ve Merkez Yürütme Kurulu kararı ile 27.05.2025 tarihi itibarıyla Haliliye İlçe Başkanlığı görevine Av. Mehmet Can Kılıç ve 15 yönetici arkadaşımız atanmıştır.

Mehmet Can Kılıç, görev süresi boyunca komisyon çalışmalarında aktif rol almış, partimizin birçok faaliyetinde etkin görev almıştır. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.”

Kılıç: “CHP’nin temel ilkeleriyle mücadeleye devam edeceğiz”
Yeni CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. Mehmet Can Kılıç da törende yaptığı konuşmada, halkla birlikte yürütülecek ortak akıl vurgusu yaptı. Kılıç, şu sözleri kaydetti:

“Hepiniz hoş geldiniz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel ilkelerine ve halkımıza duyduğumuz sorumluluğa olan inancımla CHP Haliliye İlçe Başkanlığı görevine talip oldum.

Bu onurlu görevi partimizin değerlerine yakışır şekilde, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak; adalet, eşitlik ve demokrasi mücadelesini büyütmek için üstleniyorum.

Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümünün halkla beraber ve ortak akılla mümkün olduğuna inanıyorum.

Bu süreçte başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ensar Aytekin, MYK’mız, İl Başkanımız Sayın Ferhat Karadağ ve Milletvekilimiz, PM Üyemiz Sayın Mahmut Tanal’a şükranlarımı sunuyorum.

Hep birlikte mücadele edeceğiz!”

AdminAdmin

YORUMLAR