SİYASET
Giriş Tarihi : 10-11-2023 09:38   Güncelleme : 10-11-2023 09:45

CHP Siverek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Öz’den 10 Kasım Mesajı

CHP Siverek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Öz’den 10 Kasım Mesajı

CHP Siverek Kadın Kolları Başkanı Gül Öz 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenleri için yayımladığı mesajda, “10 Kasım 1938 de bedensel varlığı aramızdan ayrılan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve düşünceleri ile dünya durdukça bizlere yol gösterecektir” dedi.

Başkan Gül Öz mesajı şu şekilde:

10 Kasım 1938 tarihi büyük bir insanın, büyük bir devrimcinin, büyük bir devlet adamının bu dünyadan ayrıldığı gündür. Bir büyük lideri, bir bilgeyi, bir siyasi ve askeri dehayı, 57 yıllık ömründe dünya ve Türk tarihini değiştirecek gelişmelere imza atan bir devrimciyi, çok büyük bir vatan ve millet sevdalısını anıyoruz bugün..

10 Kasımlar, Atatürk'ü fikirleriyle, idealleriyle anma ve cumhuriyetin değerlerini koruyarak ebediyete kadar yaşatma kararlığını gösterme günüdür.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadınları olarak; bir kez daha Yüce Atatürk'ün bizlere duyduğu güvene layık olacağımıza ve Ata'mızın gösterdiği hedeften bir saniye bile ayrılmayacağımıza ant içiyoruz.

Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi başkomutan, yol göstericimiz, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyorum.




 

AdminAdmin