SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 14:02   Güncelleme : 10-03-2024 15:23

Dem Büyükşehir Adayı Erkmen'den Göbeklitepe Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyetine ziyaret...

Dem Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celaleddin Erkmen Seçim programı neticesinde Göbeklitepe Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret etti.

Dem Büyükşehir Adayı Erkmen'den Göbeklitepe Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyetine ziyaret...

DEM Partisi Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı Celaleddin Erkmen, Göbeklitepe Gazeteci ve yazarlar cemiyetini ziyaret ederek Şanlıurfa’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini aktardı.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde DEM Partisi Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı Celaleddin Erkmen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.  
Göbeklitepe Gazeteci ve yazarlar cemiyetini ziyaret eden Başkan adayı Erkmen; Türkiye’de Özgür basın hepimizin geleceğe dair teminatıdır. Çünkü; Özgür basın demek, halkın, toplumun sesi, kulağı ve gücüdür. Ülke’de basın susturulmuş, dolayısıyla Halkında haber alma, doğruları görme özgürlüğüne kelepçe vurulmuşur” diyerek şunları ifade etti;
Erkmen; “Biz DEM Partisi olarak, dil din ırk ayırmaksızın, Halkların kardeşliğini sbu ülke’Demokratik haklar noktasında büyük hezeyanlar, çıkmazlar var. Eğer Bu ülke’de Demokratik yapıyı inşa edemezsek, gelecek nesillere Kaos’tan başka hiçbir eser bırakamayız. Bu yüzden bu ülke’nin temelin Demokrasi oluşturmalıdır. Dayatmalarla, baskılarla oluşturulan bu sistem geleceğe dair hiçbir umut vermiyor. Ülkemizin, Şanlıurfa’mızın ciddi anlamda kangrenleşmiş, kronikleşmiş sorunları her geçen gün kötüye gidiyor. Bu anlayışı yıkmak, halkın egemen olduğu bir yönetim şeklini ortaya koymak için siyasi anlamda direnişimizi sürdürüyoruz. Dem Parti, Sadece Şanlıurfamıza değil, Ülkemizin Geleceği adına Halkın iradesinin hakim olacağı bir düzenin neferidir. Şanlıurfamızı çok ciddi sorunları var. Eğitim, sağlık, sosyal ve birçok alanda çağın gerisinde bırakılmıştır. Bu kötü gidişata dur demek her bireyin, her ferdin asli görevidir. Halkımız 31 Mart’a DEM Partisi çatısı altında birleşerek, yeni bir Türkiye, yeni bir Şanlıurfa inşa edeceğiz”dedi.

Göbeklitepe Gazeteci ve yazarlar cemiyeti Başkanı Reşit Öncel ise, DEM Partisi Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı Celaleddin Erkmen ve beraberindeki heyetin kendilerini ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek, teşekkür etti.

AdminAdmin