SPOR
Giriş Tarihi : 12-01-2024 13:32

DEPSAŞ ENERJİ SPOR KULÜBÜ ZORLU DEPLASMAN MÜCADELELERİNE HAZIRLANIYOR

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü'nün güçlü voleybol ve hentbol takımları, önemli maçlara hazırlanıyor. Kulübün voleybol takımı, yenilgisiz lider Gaziantep Gençlik Spor Kulübü ile zorlu bir mücadeleye hazırlanırken, hentbol takımı ise güçlü rakip Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

DEPSAŞ ENERJİ SPOR KULÜBÜ ZORLU DEPLASMAN MÜCADELELERİNE HAZIRLANIYOR

Voleybol ve hentbol branşlarında gösterdiği üstün performans ile spor gündemindeki yerini sağlamlaştıran DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, voleybol takımıyla Antep, hentbol takımıyla İzmir deplasmanına hazırlanıyor. Kulüp, bu kritik virajdan yoğun bir hazırlık sürecinden geçip taraftarlarının desteğini arkasına alarak çıkmayı hedefliyor.
Voleybol Takımı Liderle Karşılaşacak
Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig B Grubu'nda mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Voleybol Takımı, ligdeki 13. hafta maçında, tüm maçlarını kazanan Gaziantep Gençlik Spor ile karşılaşacak. 8 maçta 6 galibiyet elde eden DEPSAŞ Enerji, ligde başarılı bir performans sergiliyor. Takım, 14 Ocak Pazar günü Gaziantep Gençlik Spor ile Gaziantep-Şahinbey Spor Salonu'nda saat 14:00'te karşılaşacak. Voleybolseverlerin ilgiyle takip edeceği mücadele, DEPSAŞ Enerji’nin zirve yarışındaki iddiasını sürdürmesi için kritik öneme sahip.
Hentbol Takımı Göztepe'ye Karşı
THF Erkekler 1. Lig B Grubu'nda yer alan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Hentbol Takımı ise, sezonun ilk yarısında Mihalıççık Belediyesi spor takımını yenerek liderliğini sürdürmüştü. İkinci yarının ilk maçında, 14 Ocak Pazar günü saat 16:00'da İzmir Serdar Yereli Spor Salonu'nda Göztepe ile karşılaşacak olan DEPSAŞ Enerji, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak zirve yarışındaki yerini pekiştirmeyi hedefliyor.
Sporseverlerin Beklentisi Yüksek
DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, hem voleybol hem de hentbol branşlarında elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ederken, her iki takımın da bu önemli maçlarda sergileyeceği performans, sporseverler tarafından merakla bekleniyor. Maçlara yoğun bir tempoyla hazırlanan kulüp, taraftarlarından destek bekliyor.

 

AdminAdmin