SİYASET
Giriş Tarihi : 03-01-2024 20:19

DEVA’dan Şanlıurfa Çalıştayı…

DEVA’dan Şanlıurfa Çalıştayı…

Kadim Şehrimizin değerli evlatları, sevgili DEVA gönüllüleri ve bu önemli şehirde görev yapan görsel ve yazılı basınımızın değerli emekçileri; Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şanlıurfa İl Başkanlığımız tarafından 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde 4-5-6 Ocak 2024 tarihinde düzenleyeceğimiz “ŞANLIURFA ÇALIŞTAYINA” davetlisiniz.

Genel Başkanımız Sn.Ali Babacan’ın önderliğinde "Zaman ümitsizlik zamanı değil Türkiye için sorumluluk alma zamanı. Türkiye için demokrasi ve Atılım zamanı geldi. Türkiye için iyileşme zamanı başladı. Derdinize ortak arıyorsanız, biz devayız. Derdinize hızlı çözüm arıyorsanız, biz devayız.

Bu nedenle ana teması “ŞANLIURFA” olan ve DEVA PARTİSİ İl ve İlçe Başkanlıkları ve yönetim Kurulunun görev ve yetkileri, komisyonlar ve çalışma gruplarının kamuoyuna duyurulmasının yanı sıra 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde izlenecek olan yol haritası ve seçimler öncesinde başta Şanlıurfa Büyükşehir olmak üzere hizmete susayan 13 ilçemizin aday adaylarının belirleme politikasının da içinde yer alacağı ŞANLIURFA ÇALIŞTAYINA davetlisiniz.

Katılımlarınızdan onur duyacağız …

Mustafa IŞIK

DEVA Partsi Şanlıurfa İl Başkanı

 

Tarih:4-5-6 /01/2024

Yer: Hilton Garden Inn Toplantı Salonu Şanlıurfa

Çalıştay Konusu: “ HER YÖNÜYLE ŞANLIURFA”

AdminAdmin