SAĞLIK
Giriş Tarihi : 04-03-2023 21:34

Devteştinde Dahiliye polikliniği hizmet vermeye başladı.

Devteşti mahallesinde Haliliye Belediyesi tarafından tadilatı yapılan ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tefrişatı tamamlanan sağlık merkezinde 7/24 çocuk hastalarımıza sağlık hizmeti veriyoruz. Bu hafta itibari ile Dahiliye polikliniği hizmet vermeye başladı.

Devteştinde Dahiliye polikliniği hizmet vermeye başladı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm “Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi olan 140 bin nüfuslu Haliliye ilçemizde Haliliye Belediyesi tarafından Müdürlüğümüze tahsis edilen binada gündüz Çocuk hekimleri poliklinik hizmeti verilmek suretiyle 7/24 çocuk hastalıkları hizmeti veriyoruz. Bu hafta itibari ile Dahiliye branşında yetişkinlere randevu almadan muayene hizmeti verilmeye başlandı.

Semt polikliniğinin şu an yürürlükte olması ve Çocuk hastalıkları ve Dahiliye branşında hizmet vermesi bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Önümüzde ki günlerde Ortopedi branşı ile birlikte Ağız ve diş sağlığı hastanesi de açılmış olacaktır.Cerrahi işlemlerin yapıldığı hastaların yatırıldığı bir Diş Hastanesi olacaktır. Bununda heyecanı içerisindeyiz. Hastanemiz birkaç ay içerisinde yürürlüğe girmiş olacaktır”dedi
 

AdminAdmin