YEREL
Giriş Tarihi : 11-08-2023 20:55

DOĞUKENT’TE YOLLAR ASFALTA HAZIRLANIYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğukent Mahallesinde deforme olmuş yollara stabilize malzeme sererek sıcak asfalt serimi için hazırlıyor. Başkan Metin Baydilli, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi.

DOĞUKENT’TE YOLLAR ASFALTA HAZIRLANIYOR

Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de deforme olmuş yollar alt yapısı yenilenip sıcak asfalt serimi için hazır hale getiriliyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her geçen gün büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve deforme olmuş yolları yenileyerek vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi.
Başkan Metin Baydilli, “Doğukent Mahallemizde daha önceden yapılmış ve artık deforme olmuş asfalt yolları kaldırıp ihtiyaç dahilinde büyükşehir belediyemizle koordineli çalışıp alt yapısını da gözden geçirerek yeni asfalt serimi için hazır hale getiriyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. ’Yol medeniyettir’ anlayışıyla ilk günden beri bir seferberlik içerisindeyiz. Çünkü Karaköprü’müz her gün büyümeye devam ediyor. Biz de bu büyümeye ayak uydurmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlçemiz için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini bildirildi.

AdminAdmin