SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2024 17:31   Güncelleme : 22-03-2024 17:32

EĞİTİMCİ VE DİPLOMAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI, DEPREMDEN EN ÇOK ETKİNEN VE MAĞDUR OLAN KAPAKLI PASAJI ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ.

EĞİTİMCİ VE DİPLOMAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI, DEPREMDEN EN ÇOK ETKİNEN VE MAĞDUR OLAN KAPAKLI PASAJI ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan KAPLAN , KAPAKLI pasajı esnaflarını ziyareti etti. 
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan Kapaklı pasajı, Bağdat Pasajı ve Avrupa Pasajında esnaflar ile görüşüp sorunlarını yerinde dinledi. Esnaflara DEVA Partisi Genel Başkanı Ali BABACAN’ın selamını ileten KAPLAN; DEVA Belediyeciliğinde doğal olan olayları afete ve mağduriyetlere dönüşmeyecek. Deprem, sel gibi doğal olan doğa olaylarının afete ve mağduriyetlere sebep olmaması için gerekli alt yapı ve güçlendirmelerin yapılacağını sözünü verdi.
Pasaj esnafların bir çoğu  “alışverişlerinin büyük kısmını dolar ve Euro yaptıklarını ve düzgün bir ekonomi programı olmamasından dolayı sürekli  artan fiyatlar yüzünden sıkıntı yaşadıklarını ve müşteriler karşısında zor duruma düştüklerini söyledi. Sürekli artan dolar kuruna ve zamlara tepkili olan esnafın sorunlarını dinleyen KAPLAN; “ALİ Babacan ve DEVA İktidarında Ekonominin düzeleceğini, enflasyonun yine tek haneli rakamlara ineceğini ve zamların duracağını” söyledi

AdminAdmin