YEREL
Giriş Tarihi : 11-01-2024 17:00

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş: Her günümüzü kandil bilinciyle geçirmeliyiz

Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bu gecenin İslam dininde ve kültürümüzde özel önemi olan bir gece olduğunu belirtti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş: Her günümüzü kandil bilinciyle geçirmeliyiz

Böylesi özel gecelerin, toplumda dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirdiğini dikkat çeken Başkan Kuş, Eyyübiye Belediyesi olarak her günü bu bilinçle değerlendirmeye azami gayret ettiklerini dile getirdi.

Başkan Kuş, mesajında şunları ifade etti:

Mübarek Ramazan'ın habercisi olan Regaib Kandili, sunduğu manevi atmosferle gönülleri birleştiren, ruhlarımızı sükûna erdiren özel bir vakittir. Bu gece ibadetlerin artırılması, dua edilmesi ve hayır işlerine yönelik çaba gösterilmesi gerekmektedir. Toplumumuzda bu tür manevi etkinlikler, bireylerin iç huzurunu artırmanın yanında yardımlaşma ve iyilik duygularını teşvik eder. Bu gece, fakir ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek, hayır işlerine katkıda bulunmak toplum olarak yardımlaşma kültürümüzü yaşatır ve geliştirir.

Eyyübiye Belediyesi olarak her günümüzü bu bilinçle sürdürdüğümüz hizmetlerimizde, insanlarımıza faydalı olmaya, sorunlarını çözmeye, hayatlarını kolaylaştırmaya, ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya azami gayret göstermekteyiz. Bizleri biz yapan manevi zenginliğimizin, ancak düşündüklerimizi pratikte hayata yansımasıyla anlam bulacağına inanıyoruz.

Bu özel gecenin, her birimizin manevi zenginliğini topluma yayarak hayatımızı her alanda güzelleştirmesine, yapılan ibadetlerin, edilen duaların kabulüne, tüm İslam âleminin ve insanlığın huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyor, Regaib Kandilinizi tebrik ediyorum.


 

AdminAdmin