Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
YEREL

Eyyübiye Belediyesi’nin Üretimi Memnuniyetle Karşılanıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, kurumun imkânlarını verimli kullanmak ve tasarruf sağlamak amacıyla geliştirdiği atölye, ilçedeki tüm parkların açık hava mobilyası ihtiyaçlarını karşılıyor. Banklar, piknik masaları ve kamelyaların belediye personelinin el emeği, alın teriyle üretilmesi ise memnuniyetle karşılanıyor.

Eyyübiye Belediyesi’nin Üretimi Memnuniyetle Karşılanıyor
Paylaş:

Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün Akçakale yolu üzerindeki atölyesi, adeta bir fabrika gibi çalışıyor. Onlarca farklı modelde açık hava mobilyası üreten belediye çalışanları, mesaisinin önemli bir kısmını da kullanım nedeniyle aşınan, bozulan malzemeleri onarmaya harcıyor. Yerinde onarılması mümkün olan malzemeleri, mobil atölye ile yerinde tamir eden ekipler, yerinde tamiri mümkün olmayan malzemeleri ise atölyeye getirip yenileyerek hizmet alanlarına sevk ediyor.

Vatandaşların takdir ve beğenisini kazanan atölye çalışmalarından biri de ilçedeki Mobilyacılar Sanayi Sitesi’nde gerçekleştiriliyor. Sitedeki parkta çevre düzenlemeleri yapan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, atölyede yeniledikleri bank, piknik masaları ve çöp kovalarını büyük bir titizlikle yerlerine yerleştirdi.

Yapılan çalışmaları takdirle karşılayan Mobilyacılar Sanayi Sitesi esnafı, satın alma maliyetlerinin çok yüksek olduğu bir dönemde Eyyübiye Belediyesi’nin ihtiyaçlarını kendi imkânlarıyla üretmesini çok değerli bulduklarını söylediler. Parkların temiz tutulması için vatandaşlara da çağrıda bulunan esnaf, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür ettiler.




 

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.