YEREL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 19:15

Eyyübiye Dev Bir Sosyal Tesis Daha Kazanıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye’de faaliyette bulunan Düveçet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

Eyyübiye Dev Bir Sosyal Tesis Daha Kazanıyor

Dernek başkanı Murat Taşdelen ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek sohbet eden Beyazgül ve Kuş, bölgede yapılan hizmetleri değerlendirerek derneğin talep ettiği çok amaçlı salon konusunu görüştüler.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, söz konusu alanı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talep ettiklerini, bu 30 dönümlük alanı belediye imkanlarıyla 50 dönüme çıkaracaklarını ve daha farklı bir konseptte hem farklı derneklerin hem de tüm halkın ortak yararlanabileceği tesislerin yer alacağı kompleks bir proje uygulayacaklarını söyledi. Ancak bu alanın tahsisi için Başkan Beyazgül’ün desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti.

Başkan Kuş’u ve vatandaşları dinledikten sonra, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyetinde bulunan 30 dönümlük alanın Eyyübiye Belediyesi’ne tahsisi için bakanlıkla görüşen Beyazgül, olumlu yanıt aldıklarını ve arsanın Eyyübiye Belediyesi’ne tahsisi için işlemlerin başlatıldığı söyledi.

Başkan Beyazgül, “Bu kadar güzel dayanışması, birbirine bağlılığı olan, bugün de bizleri yürekten kabul eden Düveçet aşiret mensuplarının hepsini saygıyla selamlıyor, çok teşekkür ediyorum. Proje, tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Beyazgül ve Kuş’un verdiği müjde karşısında büyük sevinç yaşayan Düveçet Derneği üyeleri, her iki başkana da teşekkür ettiler.

AdminAdmin