SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 20:55

Eyyübiye’den Mehmet Ekinci’ye Tam Destek

Eyyübiye’den Mehmet Ekinci’ye Tam Destek

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci'nin ev ziyaretleri devam ediyor. Mehmet Ekinci, bu ziyaretler kapsamında seçmenlerle bir araya gelerek projelerini anlatıyor ve sorunlarını dinliyor.
Aday olduğu günden itibaren Eyyübiye’nin her mahallesini adım adım gezen Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, gittiği her noktada vatandaşların teveccühü ile karşılaşıyor. İlçenin her noktasından gelen davetlere icabet etmeye çalışan Mehmet Ekinci’ye büyük sevgi var. Yaptığı ev ziyaretleri kapsamında büyük destekler alan Ekinci, Eyyübiyelilerin gönlünü fethetmeye devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, yaptığı açıklamada, "Seçmenlerimizle yüz yüze görüşmek ve onların sorunlarını dinlemek benim için çok önemli" dedi. Ekinci, ziyaretlerde şunları söyledi:
"Ben bu göreve talip oldum çünkü şehrimize ve ilçemize hizmet etmek istiyorum. Şehrimizin birçok sorunu var ve ben bu sorunları çözmek için elimden geleni yapacağım.
Sizlerden ricam bana destek olmanızdır. Birlikte şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşıyabiliriz."
Ekinci'nin ev ziyaretleri büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar, Ekinci'nin projelerini ve samimi tavrını takdir ediyor.

AdminAdmin