YEREL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 19:46

Eyyübiyeli Gençler İşi Sıkı Tutuyor

Eyyübiyeli Gençler İşi Sıkı Tutuyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un büyük önem verdiği ve bugüne kadar binlerce gencin üniversiteye giden yolculuğuna destek olan sınav hazırlık merkezleri, bu yıl da hayallerine ulaşmak isteyen gençlerle dolup taşıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un projelendirerek hayata geçirdiği Onikiler ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezleri’nde, ders kitaplarından öğretmene, soru bankalarından çay-kahveye kadar tüm ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanan gençler, kendilerine verilen bu desteklerin karşılığını vermek için harıl harıl ders çalışıyor.

Eylül ayından itibaren ayda bir yapılan deneme sınavlarını, ikinci yarıyılda haftada bir yapmaya başlayan Yenice Sınav Hazırlık Merkezi, sınavlara hazırlanan öğrencilerin soru çözme pratiklerinin gelişmesini ve eksiklerinin tespit edilerek tamamlamasını sağlıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin öğretmen desteği verdiği sınav hazırlık merkezlerinde gençler, sınıfta yapılan ders saatlerinin dışındaki tüm zamanlarını etüt salonunda ders çalışarak geçiriyor. Bilgisayar ve internet desteğiyle çevrimiçi ders çalışma ve soru çözme imkânı da bulunan gençlere gün boyunca öğretmenler de destek veriyor.

 

AdminAdmin