SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 11:59

EYYÜPOĞLU VE BUCAK’TAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

EYYÜPOĞLU VE BUCAK’TAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

Şanlıurfa siyasetinin duayeni AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ile Bucak aşiretinin önde gelen isimlerinden Ahmet Ersin Bucak, Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e tam destek verdi. Eyyüpoğlu ile Bucak, her zaman AK Parti ve Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanında yer alacaklarını söylediler.

 

Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Emniyet caddesindeki seçim ofisinde vatandaşlarla buluşan Başkan Beyazgül’e destekler çığ gibi büyüyor.

Şanlıurfa’da yaptığı önemli projelerle kenti adeta beyaz güllerle donatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e bir destek de Eyyüpoğlu, Bucak ve Göktaş ailesinden geldi. Şanlıurfa siyasetinin duayenlerinden ‘Başın Düşerse Dara, Seydi Amcayı Ara’ sloganıyla herkesin gönlünü kazanan eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, seçim ofisinde Başkan Beyazgül’ü ziyaret etti.

Vatandaşların coşkulu karşılaması ile şenlik havasında gerçekleşen buluşmada eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Başkan Beyazgül’e tam destek verdiklerini açıkladı. Ofis buluşmasında Başkan Beyazgül’e bir destek de Bucak aşiretinden geldi.

Bucak aşiretin önde gelen isimlerinden Ahmet Ersin Bucak’ta seçimlerde Başkan Beyazgül’e destek verdiklerini açıkladı. Eyyüpoğlu ve Bucak’ların desteği ile AK Parti davasına gönül veren Göktaş ailesi de Başkan Beyazgül’ü seçim ofisinde ziyaret ederek desteklerini belirttiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfalıların talepleri doğrultusunda birçok projemizi hayata geçirdik. Kentin önemli sorunlarından olan ulaşım sorununa çözüm bulduk ve Çevik Kuvvet Kavşağını hizmete açtık. Kentte park sayımızı artırdık ve gençlerimizin dinlenme alanı yaptık. Restorasyon çalışmalarımızla tarihi Urfa evlerini gün yüzüne çıkararak kent turizmine kazandırdık. Biz yapılamaz denilen ne varsa hepsini yaptık. Onlar ne yaptı hiçbir şey yapamadılar. Yıllarca siyaset yaptılar ama hizmet yapamadılar. Özdiker çarşısını kaldırarak Tarihi Gümrük Hanını ön plana çıkardık. Biz birçok projeyi başardık, onlar hayal bile edemezler. 31 Mart’ta sandıklarda demet demet beyaz güller açacaktır. 31 Mart’ta Şanlıurfa şahlanışa geçecek. Eyyüpoğlu ve Bucak aileleri de bizlere destek verdi. Başın düşerse dara, Seydi amcayı ara, Seydi amca barışların güvercini ve darda kalanların yanında yer almıştır. Dostunun dostu olan Seydi Eyyüpoğlu bizim yanımızda. Ne karagül, ne kırmızı gül, sadece beyaz gül, İnşallah 31 Mart’ta yüzde 70’le Şanlıurfa şahlanacaktır’’ dedi.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ise MHP’nin tüm kadrolarıyla birlikte seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirtirken AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ise AK Parti’de yaşanan coşkunun görülmeye değer olduğunu söyledi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek verdiklerini ifade eden AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise her zaman AK Parti ve Zeynel Abidin Beyazgül Başkanın yanında olduklarını ve mahalli seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi.

AdminAdmin