İş insanı Fatih Bucak, Şanlıurfaspor’u ziyaret ederek yaklaşan Manisaspor maçı öncesi takıma moral desteği verdi. Bucak’ın ziyareti, hem teknik heyet hem de futbolcular üzerinde olumlu bir etki yarattı. Takımın antrenmanını takip eden Bucak, oyuncularla sohbet edip başarı dileklerinde bulunurken, beraberinde getirdiği baklava ikramıyla da sporcuların gönlünü kazandı. Bucak, futbolculardan Manisaspor karşılaşması öncesi 3 puan sözü aldı.
Gazetecilerden Anlamlı Destek
Ziyarette Fatih Bucak’a, Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Cemiyet üyeleri, Şanlıurfaspor’a olan desteklerini vurgularken, yerel sporun gelişimi için benzer ziyaretlerin önemine dikkat çekti.
Manisaspor Maçı Öncesi Başarı Mesajı
Ziyaretin sonunda Bucak ve cemiyet yönetimi, sarı-yeşilli ekibe Manisaspor karşısında başarılar dileyerek, her zaman takımın yanında olacaklarını ifade etti.
