YEREL
Giriş Tarihi : 24-11-2022 00:06

GAZETECİ CELAL ÇİFTÇİ’DEN GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Gazeteci Celal Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri yeni kurulan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GAZETECİ CELAL ÇİFTÇİ’DEN GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Şanlıurfa’da yeni bir vizyon ve “Memleket için” sloganıyla yola çıkan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Gazeteci Celal Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri yeni kurulan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Gazeteci Celal Çiftçi; Birbirinden değerli Meslektaşlarımızın bir  araya gelerek Kurmuş oldukları Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Şanlıurfa’mıza farklı bir değer katacağı kanaatindeyim. Biz Gazeteciler olarak her zaman Toplumun sorunlarını İlgili mercilere aktaran bir kurum olarak, aynı zamanda meslektaşlarımızın yaşadıkları sorunları da çözmek için kurulmuş sivil toplum örgütleriyiz. Bu anlamda her ne kadar farklı oluşumlar olsa da biz her zaman biriz beraberiz. Tekrar Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinin Başkan Reşit Öncel’in şahsında yönetim kurulu üyelerine ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun. ”dedi.

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel ise, Kendilerine nezaket ziyareti gerçekleştiren Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Gazeteci Celal Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AdminAdmin