YEREL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 11:57   Güncelleme : 07-02-2024 12:03

Gazetecilerden (Acı)yaman'a Yardım Eli

Gazetecilerden (Acı)yaman'a Yardım Eli

Şanlıurfa Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen 11 il arasında yer alan Adıyaman’da depremzedelerin yaralarını sarmak için yardım bağışında bulundu. 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam 1 yıl geçti. Meydana gelen depremlerde, Şanlıurfa dahil 11 il etkilenmişti. 

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 1. Yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, Adıyaman’da depremzedelere destek olmak için Şanlıurfa’da hazırladıkları koli yardımlarıyla sabah yola çıktı. 

Yardım çalışmalarıyla, depremzedelere destek olan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti tarafından başlatılan yardım kampanyasında; oyuncak, kitap, hijyen malzemesi ve gıda malzemeleri hazırlandı. 

Göbeklitepe Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. Yıl dönümünde Şanlıurfa’dan hazırladıkları yardım kolileri ile Adıyaman’a giderek depremzedelere bizzat ulaştırdı.

AdminAdmin